Slogan-tävling

2018-02-02 14:14
  • Uppdaterad: 2018-02-02 14:17

Sent omsider - STORT tack till alla er som kom på vår framtids -och visionsdag i januari! En mycket givande dag, med fin gemenskap tyckte jag.

Nu fortsätter jobbet med att förverkliga våra visioner! Självklart vill vi att så många medlemmar som möjligt ska vara med på tåget och vill därför utlysa en TÄVLING om hur våra nya slogan ska låta!

Slogan (en) är tänkt att fungera som klubbens riktmärke och peppa oss ALLA att nå våra mål!

Det vi kom överens om på vår visionsdag var:

Bjursås Ridklubbs Vision 2023

3 fokusområden - Anläggningen - Tävling/Träning - Ridskolan

Bjursås RK kommer att jobba för att utveckla hela anläggningen, där först och främst fokus kommer att läggas på en ny utebana och ny parkering, förbättring av lokaler, större stall med fler boxar och uteboxar.

Vi vill utveckla träning och tävlingsverksamheten samt satsa mer på utbildning.

Vi ska jobba för att få en kunnig och stabil personalgrupp, göra utbildningsplaner för både häst och ryttare, ha en fungerande kommitté för tävling, och en väl fungerade ungdomssektion.

Det är också bra om vår slogan innehåller något eller några av våra värdeord: Gemenskap, trygghet, respekt och kvalitet!

Skicka ditt förslag på vår nya slogan till klubbens mejl : This is a mailto link, eller skriv på en lapp och lägg i brevlådan vid kontoret !

Sista dag för att lämna förslag är den 17 februari!

Styrelsen kommer sedan att välja ut några av förslagen, till en omröstning bland er medlemmar

Vad kan man vinna då?

Jo - två biobiljetter !!