Viktig information till dig som rider på Bjursås Ridklubb

2017-06-02 07:51
  • Uppdaterad: 2017-06-02 07:54

# På grund av de sjuka hästarna kommer all verksamhet på ridklubben vara inställd resten av terminen.

# Som ridande kommer du kompenseras för de inställda lektionerna i form av avdrag på höstens ridfaktura.

# Du som har lektioner att rida igen och har bokat det innan sommaren, kommer erbjudas att göra det i höst istället.

# Vi kommer ge besked om huruvida Läger 1 - som ska starta 19 juni - blir av torsdagen den 15/6.

# Vi hoppas nu att inga fler hästar insjuknar och att de sjuka snabbt blir friska såklart. I nuläget har ingen häst feber, utan de symptom de har är antingen hosta eller lätt snoriga.

# Vi har kontinuerligt kontakt med veterinär och kommer så snart smittorisken är över, öppna anläggningen igen. Under tiden tackar vi för visad hänsyn.

Mvh Styrelsen

Skribent: Johanna Lindh