Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Dalarnas Ridsportförbund


Finalomgången av Ponnyallsvenskan division II hoppnings norra zon reds vid Falu RS/Svedens PKs tävlingar den 15 oktober. 
 
Nu är det dags att återigen utse årets Ridskolehäst genom att rösta på de fina arbetskamrater som nominerats av våra ridskolor.
 
Rudolf "Rolle" Winter som jobbar på Ludvika Ridklubb fick 2016 flest röster och blev Årets ridkolehäst bland 12 andra ridkolefavoriter! Nu ska vandringstrofén skänkt av Anita Hedin lämnas vidare. Varje ridklubb i Dalarna med ridskoleverksamhet får...
 
Vansbro Ryttarsällskap tar bort efteranmälningsavgiften till dressyrtävlingar den 7-8 oktober. Behåller dock 3 domare i de högsta klasserna.
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder återigen till Svenska Ridsportförbundets utvecklingsmodell nivå 2. En utvecklingsmodell som är framtagen med utgångspunkt i den tidigare Talangplanen och i distriktet en fortsättning på det arbete vi bedrivit seda...
 
Då ska du inte missa kvällen den 9 november då grenledare Ingela Modin bjuder in till träff för dig som vill tävla i WE eller är intresserad av att arrangera en WE tävling. Eller kanske få tips om hur man kan jobba med grenen på ridskolorna.
 
Den 27 november inbjuds till Svedens Gård för ledarfortbildning i hoppning för tränare och instruktörer. Under kvällen håller Lotta en clinic med två grupper som vägleds på sin nivå.
 
Årets sista distriktsmästerskap reds i distans och detta hos Torsåkers HIF den 24 september och segrade i DM gjorde Madeleine Mathsson på Baltazar före Carina Sandberg på Hot Forza.
 
Johanna Lassnack startade Ryttarinspiration 2013 och har blivit en av ridsportens mest uppskattade inspirationsföreläsare. Nu kommer hon till Ludvika Ridklubb den 19 oktober, missa inte det!
 
Dalarnas Ridsportförbund inbjuder till Basutbildning för ridsportens ledare den 11 november på Fornby Folkhögskola under ledning av distriktets basutbildare.
 
Distriktsnytt är på väg till sina prenumeranter, men blir någon dag försenad, pga missad automatleverans av toner!
 
Distriktets ungdomssektion, DUS, bjuder in till Häst- och Stallvårdsledarkurs den 11-12 november hos Vansbro Ryttarsällskap.
 
Kvalperioden i Grenledarnas Riksserie i dressyr har nu löpt ut och de två ekipage som fått högst procent i Dalarna är Alexandra Sterner och Elsa Tidigs.
 
Gittan Gröndahl från Statens Veterinärmedicinska anstalt besökte Borlänge den 6 september för att prata smittsamma sjukdomar på häst och främst kvarka.
 
I samband med att Svenskt mästerskap i fälttävlan rids delar Elin Stålbergs minnesfond ut ett stipendium till den svenska juniormästaren. 
 

Utmärkt Förening

 

SISU_Webb_IF_190X190_samverkan

 

Invent

 Hammarprodukter

Garageportsexperten 

Coop

 

Zetterströms

 

Fältbutiken AB

 

Sparbanken

 

Österbo hästgård     

 

Dalarnas

Postadress:
Bjursås RK - Ridsport
Proselins väg 19
79021 Bjursås

Besöksadress:
Proselins väg 19
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: 023-503 43
E-post: This is a mailto link

Se all info