Ridskolan

Börja Rida

"Prova på först”

Att få "prova på först" innebär att när man blivit erbjuden en plats i en grupp så får man prova en gång innan förbinder sig för en hel termin.

För er som vill prova ridning eller bara testa att sitta på en häst har vår ungdomssektion en "prova-på dag" varje termin, håll utkik på vår facebooksida.

Vi har just nu kö till de flesta av våra ridgrupper, finns ett par ströplatser i träningsgrupp och vuxengrupp men allt annat är fullt.

Maila till This is a mailto link för att ställa dig eller ditt barn i kö, ange namn, ålder (på barnet) och eventuella förkunskaper i mailet.

På Bjursås Ridklubb har vi varje vecka lektioner för alla nivåer.

”Ridlekis” (40min) lektion med teori och ridning.
Barn fr. ca 5 år.

”Juniorlektioner” (50min) lektion med ridning efter kunskapsnivå. Lär dig rida och sköta om hästarna. Några teoripass per termin.

”Träningsgrupp light” är grupperna för dig som har ridit ett längre tag och vill utvecklas mer. Max 7 st i grupperna.

”Träningsgrupp” är grupperna för dig som har som mål att utvecklas mera mot tävlingsridning. Max 5 st i grupperna. Dressyr, hopp eller blandad inriktning.

”Seniorlektioner” (50min) är ridning för vuxna. Man är aldrig för gammal för att börja rida! Ridning och några teoripass per termin. Alla nivåer.

”Privatlektion”  (50min) kan vi erbjuda till dig som vill rida ensam eller två under en privatlektion med egen häst eller ridskolehäst för någon av våra instruktörer.

Undervisningen består av ridning, teori och praktiska moment.

Ridskolan anordnar även regelbundet aktiviteter under helger med olika målgrupper, såsom ryktävlingar, Paýn Jump, programridning osv.
Alla är välkomna!

Prislista (gäller från september 2016)

Ridlekis 95 kr (40 min)

Junior, max åtta elever, 135 kr

Senior, max åtta elever, 160 kr

Träningsgrupp, junior, 205 kr

Träningsgrupp, senior, 230 kr

Öppen träning, 180 kr

En ordinarie lektion är 50 minuter, inkl upp- och avsittning.

Lektionspris för privathäst är 75% av ordinarie pris.

Ridning två gånger i veckan ger 20% rabatt på billigaste lektionsalternativet.

Prislista för privatlektioner:

50 minuter:

1 elev: 400:-

2 elever: 200:-/elev

3 elever: 180:-/elev

30 minuter:

1 elev: 250:-

Är du ej medlem i vår förening så kostar varje aktivitet 50 kr extra.

VÄLKOMNA!

Ring ridskolan för mera info 072-7050343 eller maila This is a mailto link