Börja rida...

"Prova på först”

Ridskolan erbjuder alla som är sugna att kanske börja rida lektion kontinuerligt hos oss att komma och prova på först att rida med i en grupp, innan man bestämmer sig om man vill fortsätta.

Barn får prova två gånger och vuxna en gång gratis!

Ring kontoret 023-50343 el 072-7050343 och kolla när det finns tillfälle att prova.

Säkrast är att skicka ett sms.

På Bjursås Ridklubb har vi varje vecka lektioner för alla nivåer.

”Ridlekis” (40min) lektion med teori, ridning och körning.
Vi även har två shetlandsponnyer i verksamheten!
Barn fr. 3-4år.

”Juniorlektioner” (50min) lektion med ridning efter kunskapsnivå. Lär dig rida och sköta om hästarna. Några teoripass per termin.

”Träningsgrupp light” är grupperna för dig som har ridit ett längre tag och vill utvecklas mer. Max 6 st i grupperna.

”Träningsgrupp” är grupperna för dig som har som mål att utvecklas mera mot tävlingsridning. Max 5 st i grupperna. Dressyr eller hopp inriktade.

”Seniorlektioner” (50min) är ridning för vuxna. Man är aldrig för gammal för att börja rida! Ridning och några teoripass per termin. Alla nivåer.

”Privatlektion”  (50min) kan vi erbjuda till dig som vill rida ensam eller två under en privatlektion med egen häst eller ridskolehäst för någon av våra instruktörer.

Undervisningen består av ridning, teori och praktiska moment.

Ridskolan anordnar även regelbundet aktiviteter under helger med olika målgrupper, såsom ryktävlingar, Paýn Jump, programridning osv.
Alla är välkomna!

Lediga platser just nu.

VÄLKOMNA!

Ring ridskolan för mera info 023-50343 el 072-7050343 eller maila This is a mailto link