Bjursås Ridklubbs Ungdomssektion

Alla Bjursås Ridklubbs medlemmar som är under 26 år är medlemmar i Ungdomssektionen. Styrelsen för BjRK:s US arbetar med att ordna aktiviteter för ungdomarna i klubben. Detta bland annat för att alla ska lära känna varandra bättre och känna att de kan vara med och bestämma vad de vill göra.

Ungdomssektionen anordnar massor av roliga aktiviteter, allt från rykttävlingar till pizzakvällar med mera.

Ungdomssektionen har jul- och sommarshower som brukar vara välbesökta och uppskattade.

Överskottet från aktiviteterna går oftast till något speciellt ändamål. Vi har bland annat köpt hästar till den ordinarie verksamheten och en mur att använda vid hoppträningar och tävlingar. Pengarna har också gått till att ridskolans hästar har fått en eller flera behandlingar av kiropraktorn med mera.

Uppdaterad: 12 JAN 2017 13:23
Skribent: Emelie Johansson