Tobak, alkohol, droger och doping

Rökfri anläggning

Bjursås ridklubb verkar enligt Dalarnas Folkhälsoråd och Dalarnas Ridsportförbund för en Rökfri anläggning, vilket innebär:
• Att rökning inomhus ej är tillåten.
• Att rökning ej heller är tillåten för ridanläggningens besökare inom det ytterområde som klubben nyttjar i anslutning anläggningen.
• Att personal får röka på undanskymd och ur säkerhetssynpunkt lämplig plats, dock ej inomhus och ej i anslutning till de entréer som regelmässigt används av klubbens besökare.
• Att undantag från rökförbud utomhus medges vid större evenemang.
Alkohol, droger och doping

All verksamheten ska vara fri från droger och doping. Alkohol är undantagsvis tillåtet på evenemang för vuxna utan häst. Alla ungdomsverksamhet ska vara helt fri från alkohol, droger och doping. Detta gäller även ledare och föräldrar som deltar eller hjälper till i ungdomsverksamhetens aktiviteter.
Uppdaterad: 15 MAR 2015 13:04