Tävling 2017

Startlista (preliminär)

Vårdressyr 20-21 maj 2017

RYTTARMEDDELANDE

Bjursås Ridklubb tackar för din anmälan och hälsar dig välkommen till vår lokala/regionala tävling i dressyr för ridhästar den 20-21 maj 2017.

Sekretariatet är beläget vid vid stallet och öppnar 1 timme före start båda dagarna. Efteranmälningar tas emot i mån av plats via TDB. Telefonnummer till sekretariatet under tävlingsdagen är 073- 337 3772.

Gällande vaccinationsintyg skall uppvisas i sekretariatet innan urlastning för de hästar som står på separat lista på equipe.com. Listan publiceras i samband med att de fasta starttiderna läggs ut. Alla hästar som kommer till start ska ha giltig vaccination införd i tävlingsdatabasen.

Avanmälan och ändringar göres så länge det är möjligt till TDB därefter till telefon 070-2046660. Ekipage som ej avanmält till klass och inte kommer till start debiteras med startavgiften samt straffavgift på 150 kr/klass enligt TR.

Preliminära startlistor kommer att finnas på equipe.com, de definitiva startlistorna kommer att finnas senast kl 20.00 kvällen innan tävlingsdagen.

Parkering sker enligt skyltar och parkeringsvakters anvisningar.

Servering finns under tävlingsdagarna med ”Dagens Lunch”, hamburgare och fika.

Vägbeskrivning: Bjursås ligger mellan Falun och Rättvik.
Kör RV 69 söderut, om du kommer från Rättvik, och norrut om du kommer från Faluhållet. I Bjursås, håll mot centrum. (skylt "tävling" vid riksvägen). Följ skyltar vänster mot Dössbergets värdshus, "Ridskola" och tävling.

Domare lördag: Christina Hahne
Domare söndag: Christina Lundin klass 4 och 5, Helene Nilsson klass 6 och 7

Tidsprogram:
Lördag 20/5 Kl 09.00 klass 1, därefter klass 2 och 3

Söndag 21/5 Kl 09.00 klass 4 , därefter klass 5, 6 och 7.

Varmt välkomna till trevliga tävlingsdagar!

Uppdaterad: 2017-10-13 12:57

Garageportsexperten