Tävlingar

Startlista

9-10 juni 2018

Lokal och Regional dressytävling

Preliminära startlistor finns på Equipe.

Meddelande från tävlingsarrangören:

RYTTARMEDDELANDE
Bjursås Ridklubb tackar för din anmälan och hälsar dig välkommen till vår lokala/regionala tävling i dressyr för ridhästar den 9-10 juni 2018.
Sekretariatet är beläget vid stallet och öppnar 1 timme före start båda dagarna. Efteranmälningar tas emot i mån av plats via TDB. Telefonnummer till sekretariatet under tävlingsdagen är 073- 337 37 72.
Gällande vaccinationsintyg skall uppvisas i sekretariatet innan urlastning för de hästar som står på vaccinationslistan på equipe. Listan publiceras i samband med att de fasta starttiderna läggs ut. Alla hästar som kommer till start ska ha giltig vaccination införd i tävlingsdatabasen.
Avanmälan och ändringar göres på TDB eller på telefon 073-337 37 72 under tävlingsdagen.
Ekipage som ej avanmält till klass och inte kommer till start debiteras med startavgiften samt straffavgift på 150 kr/klass enligt TR.
Preliminära startlistor kommer att finnas på equipe.com, de definitiva startlistorna kommer att finnas senast kl 19.00 kvällen innan tävlingsdagen.

Parkering sker enligt skyltar och parkeringsvakters anvisningar.
Servering finns under tävlingsdagarna med ”Dagens Lunch”, hamburgare och fika.

Vägbeskrivning: Bjursås ligger mellan Falun och Rättvik.  Kör RV 69 söderut, om du kommer från Rättvik, och norrut om du kommer från Falun. I Bjursås, håll mot centrum. (skylt "tävling" vid riksvägen). Följ skyltar vänster mot Dössbergets värdshus, "Ridskola" och tävling.
Anläggningsskiss finns på hemsidan www.bjursasridklubb.se

Domare lördag: Helena Björnhager, Maarit Ljung
Överdomare lördag: Lena Sterner
Domare söndag: Maarit Ljung
Överdomare söndag: Jennie Blixt

Tidsprogram:
Lördag 9 juni kl 09.00 klass 1, därefter klass 2, 3 och 4
Söndag 10 juni kl 09.00 klass 5, därefter 6 och 7.

Varmt välkomna till trevliga tävlingsdagar!

Uppdaterad: 04 JUN 2018 22:40
Skribent: Johanna Lindh