Vill du börja rida?

"Prova på först”

Ridskolan erbjuder alla som är sugna att kanske börja rida lektion kontinuerligt hos oss att komma och prova på först att rida med i en grupp, innan man bestämmer sig om man vill fortsätta.

Barn får prova två gånger och vuxna en gång gratis!
Ring/smsa kontoret 072-7050343 och kolla när det finns tillfälle att prova.
Säkrast är att skicka ett sms eller maila This is a mailto link.

På Bjursås Ridklubb har vi varje vecka lektioner för alla nivåer.

”Ridlekis” (40min) lektion med teori, ridning och körning. Vi har även shetlandsponnyer i verksamheten! Barn fr. ca 4år. 95 kr/gång

”Juniorlektioner” (50min) lektion med ridning efter kunskapsnivå. Lär dig rida och sköta om hästarna. Några teoripass per termin. Barn från ca 7 år. 135 kr/gång

”Träningsgrupp light” är grupperna för dig som har ridit ett längre tag och vill utvecklas mer. Max 6 st i grupperna.

”Träningsgrupp” är grupperna för dig som har som mål att utvecklas mera mot tävlingsridning. Max 5 st i grupperna. Dressyr eller hopp inriktade.
Junior 205 kr/gång senior 230 kr/gång med avdrag för extra stalljour.

”Seniorlektioner” (50min) är ridning för vuxna. Man är aldrig för gammal för att börja rida! Ridning och några teoripass per termin. Alla nivåer. 160 kr/gång.

Undervisningen består av ridning, teori och praktiska moment.

”Privatlektion”  (50min) kan vi erbjuda till dig som vill rida ensam eller två under en privatlektion med egen häst eller ridskolehäst för någon av våra instruktörer.

VÄLKOMNA!

Ring ridskolan för mera info 072-7050343 eller maila This is a mailto link