Vill du börja rida?

"Prova på först”

Att få "prova på först" innebär att när man blivit erbjuden en plats i en grupp så får man prova en gång innan förbinder sig för en hel termin.

För er som vill prova ridning eller bara testa att sitta på en häst har vår ungdomssektion en "prova-på dag" varje termin, håll utkik på vår facebooksida.

Vi har just nu kö till de flesta av våra ridgrupper, finns ett par ströplatser i träningsgrupp och vuxengrupp men allt annat är fullt.

Maila till This is a mailto link för att ställa dig eller ditt barn i kö, ange namn, ålder (på barnet) och eventuella förkunskaper i mailet.

På Bjursås Ridklubb har vi varje vecka lektioner för alla nivåer.

”Ridlekis” (40min) lektion med teori och ridning. Barn fr. ca 5 år. 95 kr/gång

”Juniorlektioner” (50min) lektion med ridning efter kunskapsnivå. Lär dig rida och sköta om hästarna. Några teoripass per termin. Barn från ca 7 år. 135 kr/gång

”Träningsgrupp light” är grupperna för dig som har ridit ett längre tag och vill utvecklas mer. Max 7 st i grupperna.

”Träningsgrupp” är grupperna för dig som har som mål att utvecklas mera mot tävlingsridning. Max 5 st i grupperna. Dressyr, hopp eller blandad inriktning.
Junior 205 kr/gång senior 230 kr/gång med avdrag för extra stalljour.

”Seniorlektioner” (50min) är ridning för vuxna. Man är aldrig för gammal för att börja rida! Ridning och några teoripass per termin. Alla nivåer. 160 kr/gång.

Undervisningen består av ridning, teori och praktiska moment.

”Privatlektion”  (50min) kan vi erbjuda till dig som vill rida ensam eller två under en privatlektion med egen häst eller ridskolehäst för någon av våra instruktörer.

VÄLKOMNA!

Ring ridskolan för mera info 072-7050343 eller maila This is a mailto link