Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Dalarnas Ridsportförbund


Från den 3 maj är det åter tillåtet för barn och unga att tävla om än med fortsatta restriktioner och i begränsad omfattning.
 
DUS i Dalarna har utsett mottagarna av årets utmärkelser! Bland rekord i antal nominerade är årets ungdomsledare i Dalarna 2021 Wendela Mann från Svärdsjö Ridklubb. Priset till Årets US går till Vansbro Ryttarsällskap. Ett stort grattis!
 
Välkommen på digital fortbildning med Jens Fredricson under tre kvällar då intressanta alltid aktuella ämnen finns på agendan!
 
Lars Roepstorff, professor i veterinärmedicin och vår främsta expert på underlag för träning och tävling föreläser tisdagen den 4 maj i Dalarna!
 

Ridsportens Basutbildning

(2021-04-13 15:40)
I detta digitala tidevarv erbjuder vi nu ännu en Ridsportens Basutbildning digitalt! Du arbetar med dina digitala förberedelser hemma och i stället för att knyta ihop utbildningen med en fysisk heldag deltar du i tre digitala kvällar.
 

Covid-19 och ridsporten

(2021-04-10 21:37)
 

Falu RK söker sportchef

(2021-03-25 12:20)
 
Du vet väl att länsveterinärens rapporter om misstänkt smitta, med efterföljande provsvar, sedan flera år publiceras löpande på Dalarnas Ridsportförbunds hemsida?
 
AGRIA Cup 2021 står i startblocken och väntar på att vi ska komma igång med säsongen!
 
Den traditionsenliga utdelningen av Dalarnas Championatstecken sker vid distriktets årsmöte. Detta sker i år digitalt den 29 mars, men icke desto mindre har Champions utsetts och de får prisas vid annat tillfälle!
 

Kallelse årsmöte 2021

(2021-03-12 16:15)
Dalarnas Ridsportförbund kallar till digitalt årsmöte måndagen den 29 mars kl 19.00. Med stöd av RF-SISU Dalarna genomförs mötet digitalt i programmet Easymeet. Detaljerad information sänds till klubbarna och till anmälda ombud.
 
Då vi ser att flera klubbar ännu inte har handledare som genomgått utbildning på det nya digitala grönt kort materialet bjuder vi in till ännu en handledarutbildning, Välkommen att anmäla till digital utbildning via Teams tisdagen den 30 mars!
 
I många av Dalarnas ridklubbar finns ungdomssektioner och ungdomsledare som sätter guldkant på klubbverksamheten! Hjälp DUS att utse årets pristagare! Här hittar du länkar för att lämna förslag.
 
Välkomna att anmäla era lag till vårens serier! Vi fortsätter att förbereda för att kunna genomföra serierna när smittläget så tillåter.
 
 

Utmärkt Förening

 

 

Invent

 Hammarprodukter

Coop

 

Sparbanken

     

 

Dalarnas

Postadress:
Bjursås RK - Ridsport
Proselins väg 19
79021 Bjursås

Besöksadress:
Proselins väg 19
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bjursasridklubb@hotm...

Se all info