Nyheter från Dalarnas Ridsportförbund

Måndagen den 3 oktober bjuder vi in till fortbildning i dressyr för diplomerade ridlärare och licensierade tränare med Kristian von Krusenstierna.

Eamon Hickey kommer åter till Dalarna den 23 september för att visa oss hur han arbetar med hästar.

Distriktets ambition är att vid minst två tillfällen per år erbjuda klubbarnas ledare möjligheten att genomgå Ridsportens basutbildning. Höstens kurs planeras den 22/10 i Insjön.

Vilken klubb i Dalarna är bäst på häst? Den 16/10 är det dags igen för våra ungdomar att mötas i kunskapstävlingen Vi i stallet! Denna gång på Svedens gård i Falun-

Semester

(2022-06-27 12:20)
Distriktets kansli är stängt för semester under veckorna 26-31. Vi har en viss bevakning av e-posten så frågor som inte är akuta kan mejlas men svar kan dröja. För akuta frågor hänvisas till våra förtroendevalda. En skön sommar önskas er alla!

Nu startar vi upp träffar för er som arbetar på distriktets ridskolor och som vill möta kollegor för att byta idéer och erfarenheter!

AGRIA Cup Dalarna 2022 går nu mot sin upplösning, några tävlingsdagar kvar att samla poäng på hos Svärdsjö RK, Ludvika RK och Storbyns Ryttare.

Välkomna till Tällberg för en efterlängtad helg för ökad kunskap, en energiboost och värdefullt erfarenhetsutbyte.

Ännu ett mångsidigt ekipage har fått sin rosett för deltagande i Ryttarklassikern Dalarna, Agnes Jugas på Sifverrose Safira.

När ordinarie anmälningstid gått ut för höstens serier är följande lag anmälda! Det är fortfarande möjligt att anmäla till alla serierna om ni har lag på gång!

Missa inte att anmäla till division I dressyr för häst!

Helgen 18-19 juni reds finalerna i division III i dressyr för både häst och ponny hos Säterbygdens Ridklubb.

Äntligen kunde vi samlas för en fortbildning i hoppning för Jens Fredricson denna soliga onsdag den 20 april på Sveden i Falun!

För dig som tagit grönt kort före 2011 och inte har det registrerat i tävlingsdatabasen erbjuder distriktet nu två tillfällen att skriva provet på kansliet.

Traditionsenligt delades 2021 års championatsutmärkelser ut på Dalarnas Ridsportförbunds årsmöte den 22 mars.