Nyheter från Dalarnas Ridsportförbund

Vi erbjuder en digital föreläsningar med Peter Kallings, Svenska Ridsportförbundets förbunds veterinär.

Då vi ser att flera klubbar ännu inte har handledare som genomgått utbildning på det nya digitala grönt kort materialet bjuder vi in till ännu en handledarutbildning, Välkommen att anmäla till digital utbildning via Teams tisdagen den 30 mars!

I många av Dalarnas ridklubbar finns ungdomssektioner och ungdomsledare som sätter guldkant på klubbverksamheten! Hjälp DUS att utse årets pristagare! Här hittar du länkar för att lämna förslag.

Välkomna att anmäla era lag till vårens serier! Vi fortsätter att förbereda för att kunna genomföra serierna när smittläget så tillåter.

Covid-19 och ridsporten

(2021-02-01 21:37)

Norr Amsbergs Ridklubb i Borlänge söker verksamhetsansvarig och ridlärare.

Kallelse årsmöte 2021

(2021-01-26 16:15)
Dalarnas Ridsportförbund kallar till digitalt årsmöte måndagen den 29 mars kl 19.00. Med stöd av RF-SISU Dalarna genomförs mötet digitalt i programmet Easymeet. Detaljerad information sänds till klubbarna och till anmälda ombud.

Välkomna till 2021 års repetitionskurs som detta år kommer att ske digitalt den 23 januari.

Med anledning av den förändrade smittskyddssituationen måste vi skjuta fortbildningen fram i tiden. Ny dag kommer så snart möjlighet ges.

Årets sista lokala tävlingar i Dalarna reds den 7 november hos Avesta Ridklubb och hos Aspeboda Ridklubb! Efter en lång avbruten säsong kunde de fem pristagande klubbarna utses!

Nu är ponny SM över och det var många fina ritter i Helsingborg och i Skövde av alla våra dalaekipage. Två ekipage från Säterbygdens Ridklubb fick klättra upp på prispallen, Vilda Nygren och Elin Andersson, stort grattis!

Återigen bjuder vi in till Ryttarutveckling nivå 2! En satsning som möjliggörs av FOLKSAM och i Dalarna av Leksandsbröd.