Info om bla stängd anläggning från 3/1-21

03 JAN 2021 13:03
  • Uppdaterad: 03 JAN 2021 13:03

Här kommer massor med information.
Frejas provsvar är negativt men det betyder precis som för oss människor att hon kan ha Corona ändå. Veterinären råder oss att ha karantän i 3 veckor efter sista symtom vilket är 27 december när hon inte fick medicin längre. Prov är även taget på Solo även om veterinären inte tror att det skulle vara Corona men hon kan inte säga helt säkert.
Vi har efter detta beslutat att stänga anläggningen för andra hästar än de som står på klubben tills vi fått Solos provsvar.
Igenridningen den 4e, 5e och 7e kommer att ske som planerat
Vi har även beslutat att vi skjuter på terminsstarten till vecka 4 dels på grund av att vi saknar hästar men också att vi saknar vikarie. Målet är att förlänga terminen med en vecka istället. Fakturorna är inte skickade ännu.
Tipsa gärna oss om snälla hästar att låna eller köpa eller om ni vet någon som skulle kunna vara intresserad av att jobba hos oss under våren.
Vi återkommer med mer information när vi vet något.
Mvh styrelsen
Skribent: Johanna Lindh