Ridskolechef/ridinstruktör vikariat

03 JAN 2021 13:05
  • Skapad: 03 JAN 2021 13:05

Bjursås Ridklubb är en ideell förening med ca 200 st medlemmar och drygt 140 ridande. Vi har en egen anläggning som är under utveckling, för närvarande har vi ridhus 20x60, en utebana och stall med 17 platser. Klubben har 12 lektionshästar/-ponnyer. Vi har anställda stallansvariga.

Konferens- och lägergård finns på anläggningen. Vår anläggning ligger högt belägen i Bjursås i Dalarna i en naturskön miljö, (två mil från Falun). Närhet till Bjursås Ski Center, elljusspår, bra skola och närservice.

Då vår nuvarande ridskolechef är sjukskriven söker vi dig som vill utveckla och driva vår verksamhet. Du är positiv, har pedagogisk läggning och har lätt för att samarbeta. I tjänsten ingår: undervisning av elever i olika åldrar och på olika kunskapsnivåer, planering av verksamheten, skötsel och utbildning av ridskolans hästar, det kan också förekomma stalltjänst ibland. Tjänsten innebär arbete kvällstid.

Vi vill helst att Du är godkänd instruktör, minst level 2 utbildning el motsvarande. Du är en positiv, ödmjuk och ansvarstagande person som har lätt för att samarbeta med andra. Tidigare erfarenhet inom yrket är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och referenser.

Tjänsten är ett vikariat på 50 - 100 %, initialt from 7 jan el efter överenskommelse..

Avtalsenlig lön enl. kollektivavtal Almega Tjänsteföretagen-Ridinstruktör.

Sänd ansökan senast 2/1, rekrytering sker löpande:

Frågor besvaras av Erica Tallberg 073-841 12 79

Hemsida: www.bjursasridklubb.se