Ridläger 2020

Här kan du anmäla dig till sommarens ridläger på Bjursås Ridklubb!

Platserna går i första hand till våra elever och medlemmar.
Först till kvarn! Anmälan betyder inte automatiskt att du fått en plats.
Betala inte anmälningsavgiften på 500 kr innan du fått en bekräftelse om att du fått plats. Den bekräftelse du får direkt efter du skickat är inte den bekräftelsen utan det kommer ett mail från ridklubben.

Anmäl senast 15 maj!

15 - 18 juni kl 8.00-16.00 Barnläger
Dagläger för barn. Två ridlektioner och teoripass per dag. Pyssel och mys med hästarna. Sista dagen avrundas med en avslutning tillsammans med föräldrar och vänner.
Medtag egen lunch, ridskolan bjuder på mellanmål.
Pris: 2 500:-

22 - 25 juni Ungdomsläger
Läger för ungdomar som har ridvana. Två ridlektioner och teoripass varje dag. Sista dagen avrundas med en avslutning tillsammans med föräldrar och vänner.Mat och boende
i Proselinsgården ingår.
Pris: 3 700:-

29 juni - 2 juli kl 8.00-16.00 Barnläger
Medtag egen lunch, ridskolan bjuder på mellanmål.
Pris: 2 500:-

3 - 4 juli Vuxenläger
Träning fredag em/ kväll och lördag fm. Middag i proselins på fredagen och övernattning för den som vill. Välj själv om du vill vara med på alla delar eller ej
(träning 200 kr/st middag 150 kr, övernattning 200 kr).
Pris: 700:-

Avbokning av elev/målsman

Vid eventuell avbokning 2 veckor eller tidigare före lägerstart, återbetalas halva anmälningsavgiften.

Avbokas lägret senare än 2 veckor före lägerstart återbetalas inte anmälningsavgiften.

Vid avbokning med läkarintyg som styrker förhinder att delta i lägret återbetalas hela det inbetalade beloppet.

Vid avbokning kan du oberoende av tidpunkt, överlåta lägerplatsen till annan person som uppfyller ålder och ridkunnighet.

Vid frågor eller funderingar kontakta ridskolan This is a mailto link eller telefon 072-70 503 43.

Uppdaterad: 25 SEP 2020 13:12 Skribent: Johanna Lindh