Ridläger 2022

Ridläger för våra elever och medlemmar.

Först till kvarn! Anmälan betyder inte automatiskt att du fått en plats.

Betala inte anmälningsavgiften på 500 kr innan du fått en bekräftelse om att du fått plats.

Anmälningslänk finns längst ner på den här sida.

Barnlägren passar ej eleverna som rider på söndagar.

13 - 16  juni Ungdomsläger/Terräng

Läger för alla som har mycket ridvana.

Sista dagen avrundas med en avslutning tillsammans med föräldrar och vänner. Mat och boende i Proselinsgården ingår.

Pris: 4 000:-

18 - 19 juni Vuxenläger

Träning lördag em/ kväll och söndag fm. Middag i proselins på lördagen och övernattning för den som vill. Välj själv om du vill vara med på alla delar eller ej

(träning 200 kr/st , middag 150 kr, övernattning 150 kr).

Pris: 650:-

20 – 23  juni Barnläger med övernattning

Läger för barn med god ridvana.

Pris: 3 800:-

27 – 30  juni kl 8.00-16.00 Barnläger

Dagläger för barn. Medtag egen lunch och fika.

Pris: 2 700:-

1 - 3 augusti kl 8.00-16.00 Barnläger

Dagläger för barn. Medtag egen lunch och fika.

Pris: 2 100:-

4 – 5 augusti Ungdomsläger med övernattning

Läger för alla som har mycket ridvana.

Pris: 1 400:-

Villkor

Som medlem i Bjursås Ridklubb har man automatiskt en olycksfallsförsäkring.
Målsman ansvarar för att deltagaren är olycksfallsförsäkrad om den inte är medlem.

Betalning
I samband med anmälan förbinder du dig att betala anmälningsavgiften på 500 kr så snart du fått en bekräftelse på plats.
Resterande beloppet ska vara betalt i god tid innan första lägerdagen så pengarna finns på kontot. Betala till vårt bankgirot 5698-9759 eller vårt swish-nummer 123 240 390 5.

Avbokning av elev/målsman
Vid eventuell avbokning 2 veckor eller tidigare före lägerstart, återbetalas halva anmälningsavgiften.

Avbokas lägret senare än 2 veckor före lägerstart återbetalas inte anmälningsavgiften.

Vid avbokning med läkarintyg som styrker förhinder att delta i lägret eller symptom på Covid-19 återbetalas hela det inbetalade beloppet.

Vid avbokning kan du oberoende av tidpunkt, överlåta lägerplatsen till annan person som uppfyller ålder och ridkunnighet.

Arrangörens inställande av läger
Om ridklubben blir tvungna att ställa in lägret före eller under pågående läger. Då återbetalas hela den inbetalda avgiften eller den del som eventuellt återstår.

Vid frågor eller funderingar kontakta ridskolan This is a mailto link eller telefon 072-70 503 43.
Anmäl via länken här nedan!

Uppdaterad: 18 MAR 2022 16:49 Skribent: Johanna Lindh