Hoppa till sidans innehåll

Stalltjänst


Information stalltjänst


OBS! kom ihåg att du bara kan byta med andra som har samma erfarenhet som du!


Alla vuxna elever och elever i träningsgrupper har stalltjänst, det ingår i utbildningen. Eleverna i träningsgrupp-light  har tre gånger per termin, de vuxna eleverna tre pass per termin och träningsgruppseleverna har fem gånger per termin. Förutom att stalltjänsten ingår i utbildningen är det ett sätt att hålla nere priset på lektionerna, som skulle bli dyrare om vi måste avlöna personal som sköter stallet på helgerna.

Stalltjänsten är väldigt viktigt för hästarna, om ingen kommer får de ingen mat och det är ingen som släpper ut dem i hagen.

Varje pass har en ansvarig person. Barn under 12 år ska ha sina föräldrar med sig under hela passet.

Passen börjar kl 7.00 och man hjälps sedan åt att sköta fodring, utsläpp och mockning mm. Oftast är man klar mellan kl 11.00 – 12.00 efter att hästarna fått sin lunch.

Utanför kontoret finns en stalltjänstmapp, i den finns all information du behöver för att veta i vilken ordning vad som ska göras på ditt pass. Fråga din instruktör om du känner att du ändå behöver mer information eller en genomgång.

Frånvaro

Kan du av någon anledning inte ha ditt pass så måste du själv byta med någon annan i samma gruppindelning. Se lista i stallet.

Byten måste ändras på listan i stallet så att vi skickar påminnelsen om att man ska ha stalltjänsten till rätt person.

Vid akutsjukdom skall detta meddelas senast 22.00 dagen innan till 072-705 03 43. Även vid sjukdom måste du lösa att någon annan tar ditt pass. Du får då själv komma överens med den personen om ev ersättning för detta. Frånvaro utan anmälan debiteras 600 kr.

Kom ihåg att ta med lite fika, det tar på krafterna att jobba i stallet!

 

Ange alt-text här.

Uppdaterad: 02 OKT 2020 14:39 Skribent: Johanna Lindh

Utmärkt Förening

 

 

Invent

 Hammarprodukter

Coop

 

Sparbanken

     

 

Dalarnas

Postadress:
Bjursås RK - Ridsport
Proselins väg 19
79021 Bjursås

Besöksadress:
Proselins väg 19
79021 Bjursås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: bjursasridklubb@hotm...

Se all info