Försäljning av kakor och kolor!

Nu är det dags att sälja kakor och kolor från kakservice.se. De är de kända för sina olika produkter som; Lillebrors bästa kolablandning, Mammas chokladbollar, Mormors dubbla chokladflarn m.m.

Det finns också lite nyare produkter som Dagnys dammsugare, Josefinas finknäcke m.m.

Ungdomssektionen har beslutat att sälja kakor och kolor för att tjäna in lite pengar till ungdomssektionen.

Dessa pengar kommer naturligtvis gynna medlemmar i ungdomssektionen (alla upp till 26) och möjligtvis andra också. Vi har inte bestämt vad dessa pengar ska gå till men någonting som gynnar och är roligt för medlemmarna.

Alla ridande kommer att få en produktkatalog, beställningslista och ett säljschema på sin ridtid under vecka 41. Det kommer även att finnas extra kataloger på kontoret för de medlemmar som inte rider. ALLA medlammar på Bjursås ridklubb är välkomna att sälja.

OBS!

Kolla in säljschemat ordentligt så att du inte glömmer av inlämning, utlämning eller inbetalning.

Säljschema kakor & kolor HT- 12

Du tar upp beställningar på kakor och kolor under tre veckors tid och du skall lämna in din beställning på kontoret SENAST fredagen 2 november.

Jag gör en sammanställning 3-4 november och skickar en slutlig order på måndagen 5 november.

Utlämning av varor sker torsdagen 15 november mellan kl 16.00 och 19.00 eller lördagen 17 november mellan kl 16.00 och 17.00 på ridklubben.

Betalning sker helst via klubbens bankgiro, 5698- 9759 SENAST, 30 november.

Vill du hellre betala kontant gör du det den 28 november mellan kl 18.00 och 19.00 på ridklubben i cafeterian.

Vid frågor kontakta

Emelie Johansson     070-612 77 75