Proselinsgården

Välkommen till Proselinsgården i Bjursås

Proselinsgården ligger högt belägen i Bjursås, 2 mil norr om Falun, mot Rättvik. Milsvid utsikt.

Den perfekta gården för boende och fester. Fungerar också som vandrarhem med självhushåll, där du hyr ett rum ( vi har två tvåbäddsrum) eller en bädd i Sovsalen. Du kan också hyra hela gården hel eller halv vecka.

För  att boka gården för logi, fest och annat ring el säkrast att sms,a
072-700 21 15 eller kontakta oss via e-post This is a mailto link

Kombinera din vistelse hos oss med möjlighet till hästaktiviteter tillsammans med ridskolan som ligger ett stenkast från gården. Sommartid så betar hästarna runt gården.

Vintertid så finns längdskidspår och elljusspår inom några hundra meter och någon kilometer längre bort finns möjlighet till fantastisk alpin skidåkning vid Bjursås Ski center.

Fina vandringsleder finns i direkt anslutning till gården. Tex Vildmarksleden.

Proselinsgården ligger med närhet till kända turistmål som tex Falu koppargruva, Carl- Larsson gården, Dalhalla och Dössbergets hembygdsgård med Värdshus.

Betalning för privatpersoner sker via Swishnr 123 079 31 74, företag och föreningar kan faktureras.

Varmt välkomna till Proselinsgården !

Uppdaterad: 16 APR 2021 11:31 Skribent: Johanna Lindh